Suora pop-up seinä

Popup seinä ja messupöytä messuosastoon
Popup seinä ja messupöytä messuosastoon

Klassinen pop-up seinä

Erittäin helppo tapa luoda suuria mainospintoja nopeasti.  Seinä on helppo asentaa tai purkaa. Vuotan vaihdokin on helppo ja sen asentaminen onnistuu parissa minuutissa. Kuvioiden vuoksi on seinässä suurkuvatulostettu mainoslakana. Tulostuslaatu on riittävä messukäyttöön.

Seinää varten voidaan tilata useampia erilaisilla kuvioilla varustettuja grafiikkavuotia. Vuota voidaan jättää paikoilleen silloin kun seinä pakataan pois käytöstä vähäksi aikaa, joten seinä voidaan tarvittaessa koota nopeasti paikanpäällä.

Yksi pop-up messutiski hyödyntää myös sama periaatetta.

Vaihtoehtoinen messuseinä

Trussi on kätevä vaihtoehto mukaan messuille ja korvaa kätevästi vaikkapa pop-upit. Se on monikäyttöisempi ja mahdollistaa vaativienkin messurakenteiden toteuttamisen, sillä se voi olla suora, hiukan kulmikas tai koostua useistakin erilaisista kulmista.

Sellaisen messuseinän vuotana käytetään tekstiilikangasta. Kankaan voi asentaa seinän molemmille puolille. Tarvittaessa tähän seinään voidaan asentaa valaisimet.

Seinän asentaminen on helppoa eikä siihen tarvita työkaluja. Purettu messuseinä vie vähän tilaa. Moduuleja vaihtamalla tällaista messuseinää voidaan muunnella miltei loputtomiin.

Vaihtoehtoiset messuseinät
Vaihtoehtoiset messuseinät