Messukalusteet

Roll-up on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Trussi on helposti laajennettava kevyt ja kestävä messurakenne. Siitä saa erikokoisia ja -muotoisia ständeja, sekä messuseiniä. Jopa kokonainen messuosasto rakennetaan siitä vaivata sillä kokoisena tai muottoisena, kuten parhaillaan tarvittaan.

Snapframe julistekehykset sekä kangastaulut helposti vaihdetavalla kankaalla. Voidaan asentaa seinään, ripustaa kattoon tai laitta seisomaan lattialle.

Esiteteline mainosesitteiden (vihkoset, esitteet, luettelot, tiedotteet) jakamiseen ja säilyttämiseen soveltuvia hyllyjä. Osa niistä on kannettavia.

Rajaustolppa on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Telttakatos on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää varikkona tai seinien kerä saa siitä myöskin kokonaisen talttan.

Beachflag liput on helposti siirrettävät sisä- ja ulkotiloihin tarkoitetut mainosliput. Valikoimassa on useita erilaisia malleja vaihteleviin käyttöympäristöihin sopivilla jaloilla.

Valolaatikot ja valotaulut osiosta löytyy erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettuja snap-frame valokaappeja sekä tuotemerkkimainoksiin sopivia valolaatikkoja.

Erittäin laadukkaat Euroopassa valmistetut ilmoitustaulut, porrastaulut, menutaulut, infotaulut, valkotaulut ym

Kaikki nämä ja muut messukalusteet myy kätevästi
Comdecor Laki 26, 12915, Tallinn, Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu